Foodtruck kopen

Foodtruck ingericht als mobiele frituur

Mobiele frituur

Iedereen heeft wel al eens een frietje verorberd aan een mobiele frituur. Tegenwoordig als men een feest heeft, worden mobiele frituren ingezet. Investeren in een foodtruck, een goede investering die zich snel terugverdient. 
Foodtruck kopen
foodtruck te koop

Ingerichte foodtruck

Hier kan je al een idee opdoen, hoe je een foodtruck van Dutch Trailer kan inrichten als mobiele frituur.
foodtruck kopen

Ingerichte foodtruck

Deze tandemasser model van 4,2m lengte kan je een heuse mobiele frituur inrichten, waar je voldoende capaciteit hebt, om ook de grotere feesten met gemak te bedienen.  Ook op markten of events kan deze ingezet worden. 

Inrichting mobiele frituur

In deze Dutch Trailer foodtruck staat een 4 pots friteuse. Zoals jezelf kan zien is er nog voldoende ruimte voor in te richtten zoals jij dat zelf wilt. 
inrichting foodtruck
deur

Deur verkoopwagen

Bij foodtruckkopen.be wordt je Dutch Trailer volledig naar wenst gemaakt. Je kan de deur aan disselkant of aan de achterkant laten plaatsen. Deze klant heeft zijn deur laten plaatsen aan de achterkant. 

Markt verkoopwagen verkoopklep

Een foodtruck heeft natuurlijk een verkoopklep nodig. Aan de voorkant is er altijd een verkoopklep. Wil je op de zijkant ook een verkoopklep? Dat kan, onze verkoopwagens worden op wens van de klant gebouwd.
verkoopwagen

Foodtruckkopen.be

Interesse in een Dutch Trailer? Vraag alvast vrijblijvend een offerte aan. 
Vraag een offerte
HOME
Info
[email protected]
BE0699 808 379
   Copyright © 2020 foodtruckkopen.be
Rijksweg 236 - 3630 Maasmechelen
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram